Reacties

Reacties van cliënten

in verband met privacy gebruiken we alleen de initialen van cliënten.

———-
Hoezo wonderen bestaan niet.

Ook ik heb nooit gelooft in alternatieve behandelingen. Ik vond het altijd maar een zweverig iets.
Hoe kun je zoiets geloven, tot dat ik bij para-massa-route terecht kwam met mijn klachten is mijn geloof in deze behandeling toch wel anders geworden. Volgens mij is André een tovenaar. Jaren lang liep ik tegen belemmeringen aan met o.a het lopen, zitten, moeilijk uit de stoel komen en schouderklachten. Op een gegeven moment was het zo erg dat ik zat te denken om een rollator aan te schaffen. Tot dat een vriendin zei ga eens naar para-massa-route die is echt goed en ook niet zweverig was haar ervaring. Na veel getwijfel toch de stoute schoenen aangetrokken en maar eens gebeld voor een afspraak. Ik kon dezelfde dag nog terecht. Gelijk na enige uitleg over hoe het lichaam werkt en waar de klachten van mij weg kwamen, Daarop deed hij enige testen en liet mij voelen hoe het nu met mijn motoriek (zoals hij dat noemde) gesteld was, kwam hij tot de conclusie dat mijn voeten scheef stonden naar de buiten toe dat liet hij ook zien aan mijn schoenen toen hij de zool bekeek zag je dat deze aan de buitenkant meer slijtage vertoonden dan aan de binnenkant. Maar goed hier kan ik nog wel uren over praten.
na de eerste behandeling kon ik weer recht opstaan gemakkelijk uit de stoel komen en mijn lichaam was na vele jaren eindelijk weer ontspannen ik voelde mijn bloed weer stromen.

Bij deze André je bent een echte ENGEL en mijn tovenaar.
Mevr B vd Berg Assen.

ps Het is wel een pijnlijke behandeling, maar ik heb er ook een super goed gevoel ervaren, eindelijk na zoveel jaren van ellende.
———-

Hoi Andre.
Ik wou je even laten weten dat de pijn uit mijn been helemaal verdwenen is. Dank je wel. Fijn weekend.

mevr. A.P.J
Emmen.

———-
Ik kwam bij para-massa-route met klachten aan mijn arm en pink. Arm overbelast na schoonmaakwerkzaamheden en geen gevoel in mijn pink.
Fysiotherapie hielp niet, geen verbetering en kreeg advies om een scan te maken.
Door de behandelingen van para-massa-route heb ik geen klachten meer aan mijn arm, al na de 1e behandeling duidelijk verbetering.
Ook met hooikoortsklachten bij para-massa-route geweest, met resultaat.
Verder kreeg ik tijdens een voeten behandeling via André boodschappen door, die op dat moment duidelijkheid gaven over een bepaalde situatie.
Heb ik als zeer prettig ervaren.

Mevr J.vd K
Emmen

———-
Wat ik zo bijzonder en fijn vind bij André is dat hij meteen begrijpt waar ik pijn heb. Van de fysiotherapie was ik gewend dat ik dit eerst een half uur moet uitleggen of allerlei vragenformulieren moet invullen.

mevr. H.B.
Assen

———-
Na lange tijd alle dagen hoofdpijn te hebben en van hot naar her gestuurd te zijn, kwam ik op een feestje in gesprek met een vrouw die ook jaren last had van verschrikkelijke hoofdpijn. Zij vertelde dat ze was behandeld door para-massa-route en de hoofdpijn was verdwenen. Mijn interesse was hierdoor gewekt, ik heb ’s maandags gelijk gebeld en kon dezelfde dag nog komen. Na enkele behandelingen ga ik hoofdpijnvrij door het leven. Wat een verademing! Ik begrijp nog niet hoe ze het geflikt hebben. Ze hebben alleen, door massage, mijn voeten weer goed gezet. Na 14 jaar steunzolen dragen had ik deze na de eerste behandeling al niet meer nodig. Ook een voordeel daarvan is dat ik nu gewoon de schoenen kan kopen die ik mooi vind. Het is echt onvoorstelbaar.
Dank jullie para-massa-route. Zo doorgaan, ik ben super tevreden.

Mevr. D.C. van B
Almelo

———-
Na veel aandringen van onder andere mijn ouders, ben ik toch maar een keer naar Para-massa-route gegaan. In het begin dacht ik ‘ja, dat zal wel, rare gozer met massage vanuit mijn voeten en benen’. Die zal mij van mijn migraine afhelpen? Maar als je zo’n hoofdpijn hebt doe je alles. En ik kan zeggen dat ik nu niks anders meer wil. Migraine heb ik bijna niet meer en ook andere klachten zijn verdwenen. Ik voel me beter. Zelfverzekerder, opener en energieker. Het is altijd erg fijn om bij hem te komen. Hij is open, eerlijk en verwarmend.
Ga zo door.

Groetjes, Mevr. H.S
Emmen

———-
Via mijn schoonzus kwam ik terecht bij ParaMassa Route. Ze zei dat is iets wat je moet ervaren,
ik kan het je niet uitleggen. Ik zal niet liegen, het is een pijnlijke massage. Maar hij heeft mij van mijn steunzolen af geholpen.
Ik ben inmiddels 4 maanden zonder steunzolen. En ik had ze inmiddels 15 jaar. Zonder zolen pinkte ik met 1 voet,
na 5 operaties eraan werd de teen van die voet vastgezet. Vandaar het pinken. Ik moest altijd schoenen dragen met m’n zolen erin.
Ook zomers, anders had ik heel pijnlijke voeten. Afgelopen zomer heb ik voor het eerst heel veel op blote voeten gelopen.
Zonder dat ik pinkte. Heerlijk om niet meer te hoeven wisselen met de zolen als ik eens andere schoenen aan wil.

Psychisch.
Ook wat betreft de psychische kant kan ik er terecht. Zonder André had het er voor mij heel anders uitgezien.
Daar waar de reguliere hulpverlening enorm heeft gefaald, heeft André mij de handvatten aangereikt om verder te kunnen.
En wanneer nodig kan ik er terecht.

Ik hoor vaak de reactie, als het over paranormaal gaat, “och, daar geloof ik niet in”. Hier hoef je niet in te geloven.
Ervaar het zelf gewoon. Pas dan kun je zeggen of het werkt of niet. Ik weet het antwoord al.

met vriendelijke groeten
Mevr. S.B.
Nieuw Amsterdam

———-

Vorig jaar april kwam ik door een bekende bij Para massa route terecht.
Had al jaren last van mijn rug en van een aantal therapeuten fysiotherapie gehad.
Tevens ook naar ziekenhuis geweest voor pijnbestrijding, en ook gehad.
Daar dat maar 1 keer per jaar mogelijk was hielp dat mij ongeveer 2 maand.
Lopen kon ik haast niet meer, een kleine 10 minuten dat wilde nog.

Toen ik dus bij André kwam heeft hij eerst mijn voeten recht gezet.
Ik mocht tevens van André omdat het de behandeling belemmert zei hij, 3 weken niet meer op mijn oude schoenen lopen. Dus maar een paar nieuwe goedkope gekocht. In het begin ging ik 2 keer in de week naar André.
En dat leidde tot een goed resultaat. Daarna een paar keer 1 keer in de week. Nu ben ik zover dat ik voor onderhoud “want die pijn wil ik nooit weer voelen” nog 1 keer in de 4 a 5 weken ga.

Het heeft even geduurd maar….
Heb geen pijn meer, ik kan nu weer een uur wandelen zonder pijn.
Dus voor mij is er een hele nieuwe tijd aangebroken.
Ik hoef niet meer na te denken als ik graag wil winkelen, waar ik mijn auto dan het beste kan parkeren zodat ik niet al te ver hoefde te lopen, en zo zijn er meer voorbeelden te noemen.
Met andere woorden het super wat André voor mij gedaan heeft en nog steeds doet.

Groetjes
mevr. T.v.W.
uit Winschoten

———-